Έδρα του Πανσιφναϊκού είναι ο Θόλος. Ένα χωμάτινο γήπεδο στην περιοχή του ελικοδρομίου του νησιού ιδιοκτησίας της Ιεράς Μονής Βρύσης το οποίο έχει παραχωρηθεί “καλή τη πίστη” στον Δήμο Σίφνου και χρησιμοποιεί ο σύλλογος..

Το γήπεδο αυτό κατασκευάστηκε πριν το 2000 και πληρεί τις προϋποθέσεις ενός χωμάτινου γηπέδου 11Χ11 (υπάρχει περίφραξη, χωμάτινη οδική πρόσβαση και αρδευτικά έργα για την απομάκρυνση των βρόχινων νερών).

Παρόλα αυτά το γήπεδο με τα χρόνια εγκαταλείφτηκε αλλά κατά καιρούς οι Σιφνιοί μαζεύονται και παίζουν αγώνες μεταξύ τους.

Μέσα από την κινητοποίηση που προκάλεσε το ενδιαφέρον για τον ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟ, ο σύλλογος προσέγγισε τον κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη ο οποίος χορήγησε στην ομάδα το ποσό που κρίθηκε απαραίτητο για την αγορά και τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και τον ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Πλέον το γήπεδο είναι έτοιμο, και στο πλαίσιο αυτού του γεγονότος διεξήχθη ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας με εκείνη του Παμμηλιακού  το Σάββατο 8-12-2012. Οι εργασίες κερκίδων φωτισμού και αποδυτηρίων είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα ολοκληρωθούν με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Σίφνου.

Στις 20/8/2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου όπου ονομάστηκε “Γεώργιος & Δώρα Συγγελίδη”.

Photo Gallery