Εγκαίνια Δημοτικού Γηπέδου Σίφνου “Γεώργιος & Δώρα Συγγελίδη”

Παρουσία πολλών επισήμων και πλήθος κόσμου τελέστηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Σίφνου στην περιοχή του θόλου.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου & Σίφνου Δωρόθεος Β’.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης, ο Ηγούμενος της Μονής Βρύσης (που παραχώρησε το χώρο στον οποίο κατασκευάστηκε το γήπεδο) Αρχ. Ιωάννης Ιωαννίκιος Λαμπρινός , η κα Δώρα Συγγελίδη και ο κος Πολυχρόνης Συγγελίδης μαζί με το γιό του Γεώργιο, που δώρισαν ένα σεβαστό ποσό ώστε να μπορέσει στο γήπεδο να τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας, ο κος Θάνος Θεοδωράτος που ήταν ο χορηγός των αθλητικών εμφανίσεων της ομάδας του Πανσιφναϊκού, ο κος Λεωνίδας Ευγενίδης Δημητριάδης που χορήγησε στην ομάδα υλικό ένδυσης για τη μπουτίκ της και πλήθος κόσμου που δεν ήθελε να λείπει από μια τόσο σημαντική στιγμή στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του νησιού.

Στην σεμνή τελετή που ακολούθησε και διοργάνωσε ο Δήμος Σίφνου σε συνεργασία με το ΔΣ του Πανσιφναϊκού, ο Μητροπολίτης Σύρου & Σίφνου ανέφερε ότι είναι χαρά για τον ίδιο και τη Μητρόπολη Σύρου να εγκαινιάζει τέτοιες αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς η νεολαία του νησιού θα μπορέσει να αθλείται σωστά και να βρίσκει διέξοδο στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Το λόγο έπειτα πήρε ο Δήμαρχος Σίφνου κος Ανδρέας Μπαμπούνης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην τελετή ανακοίνωσε ότι μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Δημοτικό Γήπεδο Σίφνου θα ονομάζεται πλέον Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου “Γεώργιος & Δώρα Συγγελίδη”.

Το λόγο πήρε έπειτα ο κος Πολυχρόνης Συγγελίδης και εξέφρασε τις ευχαριστίες του εκ μέρους της οικογένειας Συγγελίδη για τη μεγάλη αυτή τιμή της ονομασίας του γηπέδου.

Την τελετή έκλεισε η πρόεδρος του Πανσιφναϊκού κα Ατσόνιου Ευαγγελία, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου του γηπέδου θέλησε να ευχαριστήσει και όλους τους συμπολίτες μας, επώνυμους και ανώνυμους, που στηρίζουν την προσπάθεια του Πανσιφναϊκού.

Το τέλος της τελετής βρήκε το Δήμαρχο και την πρόεδρο του Πανσιφναϊκού να χαρίζουν δώρα και αναμνηστικά στους κυρίους Συγγελίδη, Θεοδωράτο και Ευγενίδη – Δημητριάδη.

Μετά τη λήξη της τελετής ο Μητροπολίτης Σύρου & Σίφνου έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα και την πρώτη πάσα στους λιλιπούτειους αθλητές του Πανσιφναϊκού, που για μισή ώρα αγωνίστηκαν μεταξύ τους και χάρισαν πλούσιο θέαμα στον κόσμο που δεν σταμάτησε λεπτό να τους χειροκροτεί!

Leave a Reply